Lille Hammershus

LIVSKUNST – LIVSLYKKE KURSER

Livskunst-Livslykke er en kursusrække vi løbende udbyder. Du kan altid gå ind på vores kalder og se om det er igang eller kontakte Finn Nørlev for at høre, hvornår det næste starter op. Der kræves ikke deltagelse i del 1 for at deltage i del 2. Livskunst del 2 Modul I-II-III (en mere esoterisk udgave end det oprindelige LL kursus del 2).
Tilmelding kun samlet til alle 3 weekender. Accept af reinkarnation og karma er en forudsætning for deltagelse. 

Livskunst – Livslykke Del 1 Modul I-II-II Selvbestemmelse (3 weekender)
Livets tilskikkelser er ikke tilfældige de er midler til erkendelse. Ofte føler vi, at vi ikke kan gøre noget ved skæbnen, da vi oplever, at det ligger uden for vores indflydelses rækkevidde. MEN hvorledes vi vil forholde os til livets tilskikkelser ligger inden for vores individuelle friheds muligheder. Denne frihed bliver større og større jo mere vi forstår af livets egen kærlighed. På kurset tager vi udgangspunkt i at opnå størst mulig frihed til at leve livet på vore betingelser og ikke på ydre tings præmisser. Kursets mål er at sætte det enkelte menneske i stand til i frihed og gennem sandt ansvar og kærlige handlinger, at ændre sit eget liv i den retning det enkelte menneske ønsker det, samt at se sammenhængen mellem livsforløb og sygdomsforløb. Handler om at komme til forståelse af, hvad følelser er og frem for alt at kunne skelne mellem sande følelser og det som i sandhed er følelser. Der vil blive lagt særligt vægt på metoder til forvandling af følelseslivet, herunder i særdeleshed mindreværd, vrede, verdensangst og (præstations-) angst, samt opdragelsens betydning for resten af ens liv. Der kræves ingen forudgående kundskaber for at deltage i del 1,modul I-II-III.

Livskunst – Livslykke Del 2 Modul I-II-II Selvbestemmelse (3 weekender)
 Et sammenhængende kursusforløb over 3 weekends, hvor du får dybere forståelse for:

  • de to grundlæggende menneske typer (hysteriker og neurastetiker)
  • de fire hovedformer, der præger de tidlige barneår og
  • de fire temperamenter : melankoliker, koleriker, sangviniker og flegmatiker, der kommer til udtryk i det unge menneske, og som skal overvindes gennem voksenlivet.
Disse betragtninger, vil blive sat i forhold til den personlige biografis 7 års perioder.
Det er ikke en forudsætning at have deltaget i Livskunst-Livslykke del 1 for at deltage i denne kursus række.  Der må beregnes en smule hjemmearbejde.
Underviser: Finn Nørlev.
Del III Modul 1-3 Åndelig udvikling (3 weekender)
Beskrivelse kommer senere

Kontakt Finn Nørlev

Irisanalyse og konsultationer afholdes i St. Merløse.
Antroposofisk Heilpraktiker og Irisanalytiker. Derudover Foredragsholder, underviser og forfatter. 

Uddannelsesmæssig baggrund: Antroposofisk Heil praktiker og Merkonom i Regnskab. 

Finn har flere års erfaring både som Antroposofisk Heil praktiker og foredragsholder og har i mere end 35 år studeret og praktiseret Rudolf Steiners åndsvidenskab.​

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Vi sender dig løbende nyheder om vores arbejde, events og øvrige ting der er relateret til Antroposofisk arbejde. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Se vores GPDR politik her.