Lille Hammershus

FOREDRAG i virksomheder og i huset

Ydelser i Virksomheder

Rosenkreuzerskolen udbyder en bred vifte af foredrag og foredragsrækker både i virksomheder og inden for husets egne rammer. Gennem mange år er vi kommet i virksomheder, institutioner og skoler i hele Danmark, hvor vi  har holdt foredrag, temaoplæg ved personaledage og været proceskonsulenter i forbindelse med udviklingsprocesser i organisationen. Endvidere har Dorte Nørlev flere års erfaring med meditation med personalegrupper. Vi kan sammensætte forløb, der er tilpasset jeres medarbejdere og jeres sted. Mail eller ring og lad os sammen finde ud af, hvad der passer netop jer.

Foredrag i Lille Hammerhus

To gange om året udkommer vores program med oversigt over aktiviteter for den kommende sæson, og du kan ligeledes i vores kalender finde en samlet oversigt.

Online foredrag

Som noget nyt tilbyder vi, at du enten kan købe enkelte online foredrag om et emne, der interesserer dig, eller du kan abonnere på vores foredrag og meditationer via Boon.tv og frit vælge mellem alle foredrag og meditationer og lytte, når det passer dig. Læs mere om vores online tjeneste her.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Vi sender dig løbende nyheder om vores arbejde, events og øvrige ting der er relateret til Antroposofisk arbejde. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Se vores GPDR politik her.