Lille Hammershus

VISION, MISSION & VÆRDIER

Mission
Vi udbreder visdom om mennesket – også kaldet antroposofi – til alle mennesker i Danmark. Lille Hammershus er et samlingssted for alle søgende i Danmark, uanset alder og baggrund, der vil øge kendskab og visdom om sig selv og den åndelige verden. Mennesket er et tænkende, følende og handlende individ, og vi vil virke for, at åndsvidenskaben kan varme tankerne, åbne hjertet og omsættes i praksis gennem bevidste kærlige handlinger. Vi tilbyder høj faglighed, humor, nærvær og inspiration, der tilgodeser det hele menneske med plads til individet, refleksion, gensidig inspiration, plads til at være sig selv og med næring for både krop, sjæl og ånd.
Vision
Vi er banebrydende indenfor nye uddannelser, skolings- og indvielsesveje, sundhed, trivsel, nye samarbejdsformer, samtaleterapi og meditationsteknikker. Vi vil skabe rammer for, at mennesker i frihed finder ind til sin egen væsenskerne uafhængig af arv, miljø og kultur. Det er vigtigt for os, at alle der kommer i Lille Hammershus har det bedre, er mere opløftet og inspireret, når de træder ud af døren, end da de gik ind.
Værdier
Vi er professionelle og møder mennesket, hvor det er. Vi anser mennesket som bestående af krop, sjæl og ånd og dette menneskesyn ligger bag vores virke og menneskemøde. Der findes en årsag bag materien.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Vi sender dig løbende nyheder om vores arbejde, events og øvrige ting der er relateret til Antroposofisk arbejde. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Se vores GPDR politik her.