Lille Hammershus

ANTROPOSOFISK HEILPRAKTIK & IRISANALYSE​

Antroposofisk Heilpraktik arbejder med Irisanalyse som diagnostisk metode, hvor samtaleterapi (psykosofi) og antroposofisk homøopatisk medicin er en del af behandlingsforløbet.  

SAMTALE TERAPI

Samtaleterapien (psykosofi) i Antroposofisk Heilpraktik tager udgangspunkt i den selverkendelse, der kan erhverves gennem åndsvidenskaben. Erkendelse af mønstre og forvandling af disse er udgangspunktet. Forvandling af bl.a. traumer, angst, mindreværd, depression, vrede er målet, for at fremme det virkelige menneskelige jeg.
Terapien tager udgangspunkt i samtaler og praktisering af det erkendte i dagligdagen. Psykosofien arbejder med det hele menneskes tredeling: Krop, sjæl og ånd, og tilstræber forvandling af tanker, følelser og handlinger. Der graves ikke i barndommen, men i stedet tages udgangspunkt i de mønstre barndommen har bevirket i nutiden. Dog er en forståelse af det, der skete i fortiden en forudsætning for at bearbejde den påvirkning, det har haft i nutiden.
Gennem forståelse for fortiden søger terapien at støtte klienten i en accept af denne. At erkende fortiden er det første trin til forvandling, dernæst gennem bevidste handlinger i nutiden at skabe en ny fremtid frigjort fra fortidens gentagelser.
Vi arbejder grundlæggende ud fra de 4 F’er:                     Forståelse – Forløser – Fortidens – Følelser
Den biografiske metode tager udgangspunkt i menneskets 7-års perioder, der indbyrdes korresponderer til hinanden og der finder således en repetition sted imellem de korresponderende perioder på følgende måde:
  • 0 – 7 år repeteres første gang i det 35.-42. år og igen i det 56.-63. år. Forløsning af de første 7 år kan ske ved forståelse af hændelserne i perioderne 35-42 år og 56-63 år.
  • 7-14 år repeteres første gang i det 28.-35. år og igen i det 49.-56. år.
  • 14-21 år repeteres første gang i det 21.-28. år og igen i det 42.-49. år.
HOMØOPATI
Antroposofisk Heilpraktik anvender antroposofisk homøopatisk medicin som en vigtig del af behandlingen. 

Kontakt Finn Nørlev

Irisanalyse og konsultationer afholdes i St. Merløse.
Antroposofisk Heilpraktiker og Irisanalytiker. Derudover Foredragsholder, underviser og forfatter. 

Uddannelsesmæssig baggrund: Antroposofisk Heil praktiker og Merkonom i Regnskab. 

Finn har flere års erfaring både som Antroposofisk Heil praktiker og foredragsholder og har i mere end 35 år studeret og praktiseret Rudolf Steiners åndsvidenskab.​

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Vi sender dig løbende nyheder om vores arbejde, events og øvrige ting der er relateret til Antroposofisk arbejde. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Se vores GPDR politik her.