Lille Hammershus

VELKOMMEN TIL LILLE HAMMERSHUS

Lille Hammershus er et levende antroposofisk Udviklingscenter i hjertet af Sjælland drevet af Dorte og Finn Nørlev.
Centret består af 2 afdelinger ROSENKREUZERSKOLEN og DEN LEVENDE KRYSTAL. Siden 2003 har vi skabt et sted for mennesker, både private og virksomheder, der ønsker uddannelse, udvikling, selvindsigt, meditation og forandring. 
Vores terapeut afdeling DEN LEVENDE KRYSTAL arbejder med Antroposofisk Psykoterapi og Antroposofisk Heilpraktik.
Dorte Nørlev er Antroposofisk Psykoterapeut, der arbejder med samtale- og parterapi, biografisk arbejde, børnekonsultationer samt familieterapi. Dorte har mange års erfaring med behandling af klienter med bl.a. sorg, vrede, stress, angst, depression understøttet af antroposofisk homøopatisk medicin. Derudover har Dorte stor erfaring og har opnået gode resultater hos børn med særlige behov og tager også ud og laver børneobservationer.
Finn Nørlev er antroposofisk heilpraktiker, der arbejder med irisanalyse, samtaleterapi og antroposofisk homøopatisk medicin og har mange års erfaring med bl.a. gigt, migræne, eksem, fødevareintolerance, høfeber, angst og depression. Finn har ligeledes stor erfaring og har opnået gode resultater hos børn med særlige behov.
ROSENKREUZERSKOLEN er vores uddannelsesafdeling, hvor vi pt. har 2 kompetencegivende uddannelser: Antroposofisk Heilpraktiker og Antroposofisk Psykoterapeut. ROSENKREUZERSKOLEN har også mange spændende weekendkurser og aftenarrangementer med foredrag, meditation og esoterisk arbejde. 
Du er velkommen til at klikke ind på vores kalender og finde et arrangement, der lige passer dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Vi tager også ud i virksomheder og institutioner over hele landet og holder foredrag, kurser og meditationsaftner. Vi kan sammensætte forløb, der er tilpasset jeres medarbejdere og jeres sted. Mail eller ring og lad os sammen finde ud af, hvad er passer netop jer.

OM Dorte Nørlev

Antroposofisk Psykoterapeut,  Meditationslærer og Virksomheds Konsulent. Derudover foredragsholder og underviser.

Uddannelsesmæssig baggrund: Antroposofisk Psykoterapeut, Voksenunderviser og Pæd.Dipl. Voksenpæd. og Uddannelsesplanlægning.

Dorte flere års erfaring både som antroposofisk psykoterapeut samt virksomheds- og uddannelseskonsulent i den private og offentlige sektor, og har i mere end 30 studeret og praktiseret antroposofi. Dorte har udgivet 2 guidede meditations CD’er ”Indre ro” og ”SYV DAGE”.

OM FINN Nørlev

Antroposofisk Heilpraktiker og Irisanalytiker. Derudover Foredragsholder, underviser og forfatter.

Uddannelsesmæssig baggrund: Antroposofisk Heil praktiker og Merkonom i Regnskab.

Finn har flere års erfaring både som antroposofisk heil praktiker og foredragsholder, og har i mere end 35 år studeret og praktiseret Rudolf Steiners åndsvidenskab.

Finn har udgivet flere bøger, Bl.a “Homøopatisk husapotek”, “Homøopatisk Repertorium”, “Irisanalyse – kunsten at se et andet menneske i øjnene”, “Åndsvidenskabelig organlære”. “Rosenkreuzernes hemmelige indvielseslegender”, “Den mest hellige Trinisophia”.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Vi sender dig løbende nyheder om vores arbejde, events og øvrige ting der er relateret til Antroposofisk arbejde. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Se vores GPDR politik her.