Lille Hammershus

Warning: Declaration of products::save() should be compatible with Joomla\CMS\Table\Table::save($src, $orderingFilter = '', $ignore = '') in /customers/f/7/4/lillehammershus.dk/httpd.www/components/com_simplecaddy/simplecaddy.class.php on line 0 Warning: Declaration of products::publish() should be compatible with Joomla\CMS\Table\Table::publish($pks = NULL, $state = 1, $userId = 0) in /customers/f/7/4/lillehammershus.dk/httpd.www/components/com_simplecaddy/simplecaddy.class.php on line 0 Warning: Declaration of fields::save() should be compatible with Joomla\CMS\Table\Table::save($src, $orderingFilter = '', $ignore = '') in /customers/f/7/4/lillehammershus.dk/httpd.www/components/com_simplecaddy/simplecaddy.class.php on line 0 Warning: Declaration of fields::publish() should be compatible with Joomla\CMS\Table\Table::publish($pks = NULL, $state = 1, $userId = 0) in /customers/f/7/4/lillehammershus.dk/httpd.www/components/com_simplecaddy/simplecaddy.class.php on line 0

Livskunst – Livslykke Kurset er nu, efter 16 år som selvstændig kursus, en integreret del af uddannelsen til Antroposofisk Heilpraktiker under fagene psykologi og psykiatri samt almen psykologi (Her kan LL kurserne tages som enkeltmoduler, men de udbydes ikke som uddannelseskursus hvert år)

 

(Grundkursus i åndsvidenskab)

 Fra og med efteråret 2017 vil kurset/Kurserne blive afholdt som aftenforedrag.  Se kursus kalenderen

Delelementer vil løbende blive udbudt som weekendkurser, eller som uddannelseskurser.

Kursets opstart mv. vil blive meddelt i vores nyhedsbrev og vores kursusbrochure, samt i kursuskalenderen.

 

Modul I-II-III

Personlig udvikling på et åndsvidenskabeligt grundlag
eller
Skal rosen være kastanietræ

Kurset starter med en indledning til Åndsvidenskaben og dernæst indførelse i den åndsvidenskabelige psykologi. Der kræves ingen forudgående kundskaber for at deltage i modul 1. Kurset falder i 3 moduler og løber over ca. 9 måneder. Hver modul består af 3 weekender. Man kan frit vælge om man vil tage alle 3 moduler eller blot en enkelt modul. Kurserne bygger dog i en vis grad oven på hinanden, særligt modul 1 og 3.

Der vil blive lagt særligt vægt på:

 • Vrede
 • Angst
 • Mindreværd
 • Depression
 • Frigørelse fra arv og miljø
 • Frigørelse fra tilbagevendende problematikker
 • Sjælelige årsager til sygdomme
 • 7 års perioderne
 • Opdragelsen betydning og virkning
 • Tanken som frigørelsesværktøj
 • Åndelig selvskoling

Livets mening

Livets tilskikkelser er ikke tilfældige de er midler til erkendelse. Ofte føler vi, at vi ikke kan gøre noget ved skæbnen, da vi oplever, at det ligger uden for vores indflydelses rækkevidde. MEN hvorledes vi vil forholde os til livets tilskikkelser ligger inden for vores individuelle friheds muligheder. Denne frihed bliver større og større jo mere vi forstår af livets egen kærlighed. På kurset vil vi derfor tage udgangspunkt i at opnå størst mulig frihed til at leve livet på vore betingelser og ikke på ydre tings og påvirkningers præmisser. Kursets mål er at sætte det enkelte menneske i stand til i frihed og gennem sandt ansvar og kærlighed, at ændre sit eget liv i den retning det enkelte menneske ønsker det, samt at se sammenhængen mellem livsforløb og sygdomsforløb.

Modul I Del 1-3 Selvbestemmelse 

Handler om at komme til forståelse af, hvad følelser er og frem for alt at kunne skelne mellem sande følelser og det som i sandhed er følelser. Der vil blive lagt særligt vægt på metoder til forvandling af følelseslivet, herunder i særdeleshed  vrede og angst.

Modul II Del 1-3 Frigørelse 

Er et biografisk kursus, hvor vi arbejder med den personlige biografi, og hvorledes man kan frigøre sig fra den. Der vil være både teori og praktiske øvelser. Der må beregnes en smule hjemmearbejde. Kurset indledes med en gennemgang af sammenhængene mellem arvelighed og hovedform. Efterfulgt af en gennemgang af  de 4 temperamenter. Den første og anden weekend skal der medbringes fotografier fra de 3 første syvårsperiode.

Modul III Del 1-3 Åndelig udvikling 

Er den højere personlige udvikling for den åndeligt søgende. Emnerne er bl.a. forvandlingen af hukommelsen til åndskraft, udvikling af en sund moral, begærets opståen, praktisk uddannelse af tænkningen, tærsklens vogter mv. Kurset vil også omhandle enkelte meditationsteknikker, introduktion til de åndelige erkendelsesveje, samt en omfattende chakralære.

Se kursus kalenderen

Man tilmelder sit et samlet modul ad gangen denne tilmelding er bindende. Afbud kan gives indtil 3 uger inden modulets start, derefter opkræves fuld kursusafgift for hele modulet.

Kontakt evt. Finn Nørlev for at høre mere om Livskunst Livslykke