Lille Hammershus

Warning: Declaration of products::save() should be compatible with Joomla\CMS\Table\Table::save($src, $orderingFilter = '', $ignore = '') in /customers/f/7/4/lillehammershus.dk/httpd.www/components/com_simplecaddy/simplecaddy.class.php on line 0 Warning: Declaration of products::publish() should be compatible with Joomla\CMS\Table\Table::publish($pks = NULL, $state = 1, $userId = 0) in /customers/f/7/4/lillehammershus.dk/httpd.www/components/com_simplecaddy/simplecaddy.class.php on line 0 Warning: Declaration of fields::save() should be compatible with Joomla\CMS\Table\Table::save($src, $orderingFilter = '', $ignore = '') in /customers/f/7/4/lillehammershus.dk/httpd.www/components/com_simplecaddy/simplecaddy.class.php on line 0 Warning: Declaration of fields::publish() should be compatible with Joomla\CMS\Table\Table::publish($pks = NULL, $state = 1, $userId = 0) in /customers/f/7/4/lillehammershus.dk/httpd.www/components/com_simplecaddy/simplecaddy.class.php on line 0

Mission

Vi udbreder visdom om mennesket - også kaldet antroposofi - til alle mennesker i Danmark. Vi har derfor skabt et Menneskevisdomscenter kaldet Lille Hammershus, der er et samlingssted for alle søgende i Danmark, uanset alder og baggrund, der vil øge kendskab og visdom om sig selv og den åndelige verden. Mennesket er et tænkende, følende og handlende individ, og vi vil virke for at åndsvidenskaben kan varme tankerne, åbne hjertet og omsættes i praksis gennem bevidste kærlige handlinger. Dette sker gennem vores virke i vores 2 afdelinger;
DEN LEVENDE KRYSTAL med Irisanalyse, Homøopati, Antroposofisk Psykoterapi (Par- og Samtaleterapi samt Børnekonsultationer) og ROSENKREUZERSKOLEN med Meditation, kurser, temadage, foredrag, retræte forløb, esoteriske klassetimer og 2 forskellige uddannelser.

Vi tilbyder høj faglighed, humor, nærvær og inspiration, der tilgodeser det hele menneske med plads til individet, refleksion, gensidig inspiration, plads til at være sig selv og med næring for både krop, sjæl og ånd.

Vision

Vi er banebrydende indenfor nye Uddannelser, skolings- og indvielsesveje, sundhed, trivsel, nye samarbejdsformer, samtaleterapi og meditationsteknikker. Vi vil skabe rammer for, at mennesker i frihed finder ind til sin egen væsenskerne uafhængig af arv, miljø og kultur.
Det er vigtigt for os, at alle der kommer i Lille Hammershus har det bedre, er mere opløftet og inspireret, når de træder ud af døren, end da de gik ind. 

Værdier

Vi er professionelle og møder mennesket, hvor det er. Vi anser mennesket som bestående af krop, sjæl og ånd og dette menneskesyn ligger bag vores virke og menneskemøde. Der findes en årsag bag materien.