Lille Hammershus

Warning: Declaration of products::save() should be compatible with Joomla\CMS\Table\Table::save($src, $orderingFilter = '', $ignore = '') in /customers/f/7/4/lillehammershus.dk/httpd.www/components/com_simplecaddy/simplecaddy.class.php on line 0 Warning: Declaration of products::publish() should be compatible with Joomla\CMS\Table\Table::publish($pks = NULL, $state = 1, $userId = 0) in /customers/f/7/4/lillehammershus.dk/httpd.www/components/com_simplecaddy/simplecaddy.class.php on line 0 Warning: Declaration of fields::save() should be compatible with Joomla\CMS\Table\Table::save($src, $orderingFilter = '', $ignore = '') in /customers/f/7/4/lillehammershus.dk/httpd.www/components/com_simplecaddy/simplecaddy.class.php on line 0 Warning: Declaration of fields::publish() should be compatible with Joomla\CMS\Table\Table::publish($pks = NULL, $state = 1, $userId = 0) in /customers/f/7/4/lillehammershus.dk/httpd.www/components/com_simplecaddy/simplecaddy.class.php on line 0

Hvad er en børnekonsultation

”Hele livet er som en plante, der ikke kun indeholder det, øjet kan se; men som også gemmer en fremtidig tilstand i sine skjulte dybder”, R. Steiner 

 

Børn er ikke et problem – til gengæld kan vores adfærd og de rammer vi skaber for børnene give dem problemer. Derfor må vi som forældre og opdragere justere på egen adfærd og på rammerne, så vi giver børnene de optimale muligheder for at udvikle sig i en god, skøn og sand verden. Ved en børnekonsultation hos Dorte Nørlev får I som forældre nye værktøjer til at møde jeres barn på en ny måde og skabe nye rammer til gavn for både jeres barn og jer.

Børn under 7 år lærer gennem efterligning og ikke gennem belæring.
Det kan imidlertid være vanskeligt at se HVOR og HVORDAN der skal justeres, hvis barnet f.eks. ikke vil:  stå op om morgenen, have tøj på, spise,  drikke, i børnehave, i seng om aftenen, sove mm. 
Ofte skal tingene gøres på en ny måde, og der skal findes nye rytmer, for at få løst nogle af dagligdagens konflikter.

Problemer mellem det 7. og 14. år
Mange børn klager over ondt i maven, ondt i hovedet mm., selvom lægens undersøgelser måske viser, at de intet fejler. Det 7., 9. og 12. år giver ofte en mindre sjælelig krise med disse fysiske symptomer til følge, som mange forældre står uforstående overfor. Indsigt i barnets udvikling er vigtigt for at kunne støtte op omkring barnet. 


De unge: vreden og oprøret
Et sundt pubertetsopgør udtrykt gennem vrede har en gunstig effekt på det unge menneskes sjæleliv senere i livet. Hvordan møder vi bedst det unge menneske i denne v
anskelige identitetskrise og hvordan ”overlever” vi selv som forældre til en teenager?
Ved en børnekonsultation kan jeg give jer indsigt og redskaber til at understøtte jeres barn, så I får skabt nogle andre rammer.

Hvordan foregår en børnekonsultation

En børnekonsultation starter med, at I sender/mailer to fotografier af jeres barn, sammen med nogle af de spørgsmål I ønsker vejledning til.  Det ene fotografi skal være et "close-up", hvor barnet ser ind i kameraet, det andet fotografi skal være et af barnet, hvor man ser hele kroppen (med tøj på). Herefter møder I uden barn op til konsultation.

Hvis der er behov for det laver jeg gerne en observation af barnet enten hjemme hos jer i vante omgivelser, i børnehaven eller i klinikken i Lille Hammershus.

Ud fra fotografiet og/eller observationen og samtale med jer forældre kan jeg ofte se:
HVAD barnets dybereliggende behov er
HVOR I kan sætte ind med nogle ændringer samt
HVORDAN I kan komme videre

 

Hvad får I ud af det som forældre?

I får redskaber til at skabe en endnu bedre ramme for jeres barn og dermed et mere harmonisk barn.

Homøopatisk medicin kan være en del af behandlingen til barnet og ligeledes kostvejledning.

En konsultation varer ca. 1 1/2 time og koster 750,- kr. pr. barn. Der gives søskenderabat.